Online denksessie: hoe nu verder, na corona?

10 juli 2020
15.00 - 17.00 uur
Online bijeenkomst
Inschrijven

Op 10 juli en 23 juli organiseren wij samen met Vilans en VWS een online bijeenkomst over de consequenties en effecten over hoe we in de nieuwe realiteit van corona de verpleeghuiszorg gaan inrichten. Tijdens deze bijeenkomsten gaan bestuurders, managers, medewerkers en cliëntvertegenwoordigers met elkaar in gesprek, denken ze met elkaar mee, geven ze tips over actuele onderwerpen, zoals:

  • Hoe regel je het bezoek voor familie maar ook voor je medewerkers?
  • Hoe bereid je je voor op de 2e golf?
  • Hoe ga je je zorg aanbieden aan je cliënten?
  • Hoe zorg je voor je medewerkers?

De eerste online bijeenkomst is inmiddels geweest. Deelnemers waardeerden deze bijeenkomst erg goed. Het was vooral een leerzame en nuttige ervaring. Iemand gaf aan dat door de intieme en interactieve setting het juiste gesprek werd gevoerd met tips en adviezen. En door de enorme dynamiek en verschillende disciplines uit de organisatie werd het alleen maar sterker.

Wil je samen in gesprek met jouw vraag?  Schrijf je hier in. Vanuit de dynamiek en de verschillende invalshoeken hoe anderen naar de vraagstukken kijken is het advies om extra collega’s vanuit je organisatie mee te nemen.  Stuur de link door of geef ons de namen door via het inschrijfformulier (graag per medewerker een formulier invullen).

Wanneer

Er zijn nog 2 bijeenkomsten gepland waar je je nu al voor kunt aanmelden:

  • Vrijdag 10 juli: van 15.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 23 juli: van 10.00 – 12.00 uur

Je kunt je voor een van deze bijeenkomsten aanmelden via dit formulier. Je kunt op dit formulier ook je vraagstuk kwijt waarover je in gesprek wilt. LET OP! Per bijeenkomst kunnen er maximaal 49 mensen deelnemen, dus meld je snel aan.