Kennisdeling in zorgorganisaties (vol)

11 oktober 2018
12.30-17.00 uur
Het huis Utrecht, Boorstraat 107 in Utrecht
Inschrijven

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.

Hoe kun je beschikbare kennis nog beter inzichtelijk, vindbaar en toepasbaar maken voor medewerkers? Hoe organiseer je dat binnen jouw zorgorganisatie? Hoe betrek je medewerkers bij het ontwikkelen en delen van kennis, zodat zij cliënten en bewoners de beste zorg kunnen geven? En er een cultuur ontstaat van vanzelfsprekende verbinding tussen onderzoek, kennis en praktijk?

In deze bijeenkomst komt het thema kennisdeling vanuit diverse invalshoeken aan de orde. We starten plenair met het schetsen van de context en mogelijkheden van kennisdeling in je eigen zorgorganisatie. Daarna zijn er diverse workshops waarin je aan de slag gaat met thema’s in jouw eigen organisatie.

Workshops over:

  • het organiseren van kennisdeling binnen je organisatie
  • de inzet van technologie & trends
  • samenwerking & kennisdeling tussen zorgorganisaties en onderwijs en zorgorganisaties en academische werkplaatsen.

Voor wie

Kwaliteits- en stafmedewerkers die zich bezighouden met kennisdeling in de praktijk: managers met kwaliteitsbevordering en kennisdeling in portefeuille, medewerkers afdelingen Opleidingen, medewerkers interne expertisecentra of kenniscentra.

Datum, tijd, locatie

  • Datum: 11 oktober 2018
  • Tijd: 12.15-17.00 uur
  • Locatie: Het huis Utrecht, Boorstraat 107 in Utrecht

Meer informatie en aanmelden

Deze bijeenkomst is vol. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst.
Wil je ook kennis en frisse ideeën opdoen om kennisdeling binnen jouw organisatie nog beter te organiseren? Noteer deze datum in je agenda en meld je alvast aan voor deze bijeenkomst! Eind augustus versturen we de uitnodiging met het volledige programma.

Aan de bijeenkomst zijn voor de deelnemers geen kosten verbonden.