SPOT ON inspiratiebijeenkomst – De grote voorjaarsschoonmaak | Hoe zorg je samen voor een hygiënische werkomgeving?

26 april 2021
15:30 - 16:30 uur
Online
Inschrijven

De lente komt eraan. De heerlijke geur van lentebloemen, de prachtige kleur van het nieuwe gras en de eerste warme zonnestralen in je gezicht zorgen ervoor dat je ramen en deuren open wilt zetten en alles weer een goede schoonmaakbeurt wilt geven. Een heel goed idee! Ook op jouw werklocatie. We geven je graag tips om samen aan de slag te gaan met de grote voorjaarsschoonmaak en hoe jullie vervolgens de werkomgeving ook lekker schoon en fris kunnen houden. Laat je meenemen in het verhaal van een Spakenburgse dame die alle ins en outs van het traditionele schoonmaken kent, leer van andere teams en laat je inspireren om met behulp van een aantal tips en tools zelf met dit thema aan de slag te gaan.

Het programma bestaat uit bijdragen van:

  • Mevrouw Wimpje Blokhuis uit Spakenburg, waar ze het schoonmaken tot in de puntjes beheersen. Daar kun je niet omheen!
  • Een praktijkverhaal van een zorgorganisatie over hun uitstekende schoonmaakteam met oog voor hygiëne en kwaliteit, gestructureerde opzet en communicatie binnen het team en tussen de schoonmaakploeg en de organisatie.
  • Deskundige infectiepreventie Simone Krooshof die graag haar praktijkervaring deelt en een aantal inspirerende tips meegeeft.

Hiernaast bieden we je graag handvatten om samen aan de slag te gaan met een hygiënische werkomgeving. Niet voor even, maar voor altijd. Het wordt een luchtige bijeenkomst met veel ruimte voor humor en frisse blikken. Je zal deze sessie met een heerlijk blinkend gevoel verlaten.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor zorgmedewerkers, zoals verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden, welzijnsmedewerkers, activiteitenbegeleiders en overige medewerkers, maar ook de medewerkers van de schoonmaakdienst zijn van harte welkom.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: 26 april 2021 
  • Tijdstip: 15.30 – 16.30 uur
  • Doelgroep: zorgmedewerkers zoals verzorgenden, verpleegkundigen, helpenden, welzijnsmedewerkers, activiteitenbegeleiders en schoonmakers
  • Locatie: online

Meer informatie en aanmelden