Webinar: zinvol implementeren van zorgtechnologie in de praktijk

Zorgtechnologie: veel organisaties willen er wat mee. Maar al te vaak lukt het na de pilot-fase niet om op te schalen, of erger: wordt er een zorgtechnologie gekocht waar niemand op zit te wachten en belandt het in de kast.

‘Ondersteunende technologie is de sleutelfactor bij WOZO’, zegt Conny Helder over het nieuwe programma Wonen, Ondersteuning en Zorg. Maar hoe zorg je dat de technologie zinvol geïmplementeerd wordt? Dat bespreken we in het webinar ‘Zinvolle implementatie van zorgtechnologie in de praktijk.

Wat kun je verwachten?

We kijken aan de hand van voorbeelden uit de praktijk hoe zorgtechnologie wel zinvol geïmplementeerd kan worden. We behandelen verschillende perspectieven en staan stil bij de vraag wat implementatie van technologie betekent voor de zorgprofessional, waar je rekening mee moet houden, en hoe je zorgt voor een zinvolle en nuttige bijdrage voor de zorg van cliënten.

Houd je smartphone bij de hand, want we gebruiken Mentimeter om de ervaringen van het publiek op te halen.

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met implementeren van zorgtechnologie, bestuurder tot zorgmedewerker.

Praktische informatie:

  • Datum: donderdag 23 februari 2023
  • Tijd: 15:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Online, via MS Teams

Aanmelden

SPOT ON: Zinvolle implementatie van Zorgtechnologie

Dit webinar is onderdeel van de SPOT ON: Zorgtechnologie. Deze week brengen we het implementeren van zorgtechnologie en digitale zorg extra onder de aandacht. We delen op verschillende manieren praktijkvoorbeelden waarin zorgorganisaties toelichten welke aanpak zij hanteren als het gaat om het implementeren van technologie. De SPOT ON-week loopt van 20 tot en met 24 februari 2023.

Meer weten