Online conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ 2020

25 november 2020
9.30 - 17.00 uur
online
Inschrijven

Het aantal ouderen stijgt en dat heeft grote impact op de maatschappij, ouderen zelf en het werk van professionals in diverse werkvelden. Hoe kunnen we ons als samenleving daarop voorbereiden? Daarover gaat het online congres ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ op 25 november 2020. Met o.a. keynote-sprekers minister Hugo de Jonge en neuropsycholoog Erik Scherder.

Bent u zorgprofessional, oudere, mantelzorger, wetenschapper, beleidsmaker of op een andere manier bij ouderenzorg betrokken? Laat u op 25 november inspireren door interessante praktijkvoorbeelden zoals:

  • Ervaringen met de invoering van het Leefplezierplan op locatie Den Es van Stichting Azora en Vita van Zorggroep Elde Maasduinen.
  • Hoe Positieve Gezondheid de zorg voor mensen met dementie kan verrijken.
  • De beweeggids voor mensen met dementie inzetten.
  • Een deelnemende zorgorganisatie aan het experiment in Zuid-Limburg met als doel: voor elke cliënt het beste bed in de regio, deelt geleerde lessen.

Programma en aanmelden

Het congres ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ 2020 vindt online plaats. Deelname is kosteloos. Je moet je wel vooraf inschrijven. Bekijk het volledige programma en meld je direct aan via: eennieuwegeneratieouderenzorg.nl

Het congres ‘Een nieuwe generatie ouderenzorg’ is een samenwerking van het ministerie van VWS, het Programma Langer Thuis en Een nieuwe generatie ouderenzorg.