Domeinoverstijgend samen werken aan een regiomodel voor ANW-zorg

Op 17 november organiseert Duurzame medische zorg de tweede landelijke (online) netwerkbijeenkomst van dit jaar. Deze keer staat één domeinoverstijgend regionaal project centraal. Krachten van het verpleeghuis, ziekenhuis en huisartsen worden gebundeld. Vanuit verschillende perspectieven geeft de regio u een kijkje in de innovatiekeuken en vragen zij u mee te denken over het ontwikkelpad dat zij bewandelen. Aan het einde van de bijeenkomst krijgt u een dialoogwijzer met de getoonde filmpjes. Hiermee kunt u domeinoverstijgende samenwerking en dilemma’s als thema in uw regio of eigen geledingen in gesprek brengen.

Voor wie?

De bijeenkomst is voor specialisten ouderengeneeskunde, GZ-psychologen, huisartsen, verpleegkundig specialisten, physician assistants, orthopedagoog generalisten, bestuurders, managers, zorginkopers, regionale programmamanagers, projectleiders, beleidsmakers, beroeps- en brancheverenigingen en opleiders.

Accreditatie is aangevraagd voor: huisartsen, verpleegkundig specialisten en specialisten ouderengeneeskunde.

Aanmelden

Wilt u deze bijeenkomst niet missen? Meld u dan nú alvast aan en reserveer een online plek om deel te nemen. Er is een maximum aan het aantal deelnemers. Deelname is kosteloos. Een week voor de bijeenkomst krijgt u uw deelnamelink toegestuurd.