Kwaliteitsverbetering verpleeghuiszorg

Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

2 juli 2018
9.00 – 16.30 uur
World Forum, Den Haag
Inschrijven

2 juli 2018 – Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ in het World Forum in Den Haag. Inschrijving workshops geopend!

Meer tijd en aandacht voor de cliënt. Gemotiveerde en voldoende zorgverleners. Leren, verbeteren en innoveren om de verpleeghuiszorg steeds beter te maken. Deze thema’s staan centraal op het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ op maandag 2 juli 2018 in het World Forum in Den Haag.

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland zijn van harte welkom op het congres dat minister Hugo de Jonge van VWS opent. U kunt kiezen uit meer dan zeventig workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeelden van verpleeghuizen. Deze dag staat onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan ‘Thuis in het verpleeghuis’, dat minister De Jonge recent presenteerde. Met dit plan wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.  Zodat er in elk verpleeghuis voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor bewoners. Meld u snel aan voor het congres. Dit mag u niet missen!

Congreswebsite Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie
De congreswebsite staat live! Meld u snel aan, bekijk het programma en kies uit het ruime aanbod aan workshops.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: maandag 2 juli 2018
  • Tijd: 9.00 – 16.30 uur
  • Locatie: World Forum, Den Haag
  • Deelname aan dit congres is kosteloos

Aanmelden