Congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’

2 juli 2018
9.00 – 16.30 uur
World Forum, Den Haag

Het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ heeft plaatsgevonden op 2 juli 2018. Bekijk alle verslagen, presentaties, video’s en foto’s van de dag.

Meer tijd en aandacht voor de cliënt. Gemotiveerde en voldoende zorgverleners. Leren, verbeteren en innoveren om de verpleeghuiszorg steeds beter te maken. Deze thema’s stonden centraal op het congres ‘Thuis in het Verpleeghuis, Waardigheid en trots op elke locatie’ op maandag 2 juli 2018 in het World Forum in Den Haag.

Alle betrokkenen bij de verpleeghuiszorg in Nederland waren van harte welkom op het congres. Bezoekers konden kiezen uit meer dan zeventig workshops en presentaties met inspiratie, informatie en goede voorbeelden van verpleeghuizen. Deze dag stond onder leiding van dagvoorzitter Lennart Booij. Minister Hugo de Jonge was aanwezig tijdens de plenaire middagsessie.

Het congres is geïnspireerd op het programmaplan ‘Thuis in het verpleeghuis’, dat minister De Jonge recent presenteerde. Met dit plan wil hij de beweging naar een verdere verbetering van de verpleeghuiszorg versterken.  Zodat er in elk verpleeghuis voldoende tijd, aandacht en goede zorg is voor bewoners.

Meer weten