Bijeenkomst ‘Samen zorgen voor het welzijn van bewoners’ (VOL)

Lukt het jou om het welbevinden van bewoners voorop te zetten? Samenwerking tussen zorg, welzijn en facilitair én vanuit een gezamenlijke visie werken is hierbij belangrijk. Ben je benieuwd hoe collega’s van andere verpleeghuizen hiermee omgaan? Neem dan deel aan de online bijeenkomst ‘Samen zorgen voor het welzijn van bewoners’ op vrijdag 29 oktober. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Helaas is deze bijeenkomst al vol. Je kan je nog wel aanmelden om op de wachtlijst te komen.

Programma

Tijdens de bijeenkomst deelt Angela Woestenburg, coördinator Welzijn van ViVA! Zorggroep, haar ervaringen. Zij werkt op de locatie Overkerck aan de integratie van welzijn, zorg en ondersteunende diensten. Wat zijn de do’s en dont’s bij deze integratie? Angela vertelt het.

Maar we gaan vooral ervaringen delen en van elkaar leren. Zijn jullie op jouw locatie anders gaan samenwerken rondom welzijn? Hoe hebben jullie dit aangedurfd en aangepakt? Voor uitwisseling is genoeg ruimte tijdens deze bijeenkomst.

SPOT ON week: Welzijn en voeding

Deze workshop is dit jaar drie keer eerder gehouden. Wegens succes herhalen we dit. In de Spot on week van 25 t/m 29 oktober besteden we extra aandacht voor het thema eten en drinken. Want eten is ook welzijn!

Lerende netwerken welzijn

Eerder dit jaar organiseerden we bijeenkomsten Welzijn Voorop, waaruit inmiddels twee lerende netwerken zijn ontstaan. Ook interesse om aan te sluiten bij een netwerk? Lees: Ondersteuning bij netwerken van Waardigheid en trots op locatie.

Voor wie?

De bijeenkomst is bedoeld voor:

  • activiteitenbegeleiders
  • welzijnsmedewerkers
  • vrijwilligers- en welzijnscoördinatoren
  • zorgmedewerkers
  • vrijwilligers

Praktische informatie en aanmelden

Meer weten