Kwaliteitsverpleegkundige: Hoe bewaak jij je rol, positie en grenzen? (VOL)

Als kwaliteitsverpleegkundige heb je een veelzijdige rol in het verbeteren van kwaliteit van zorg binnen jouw organisatie. Zo moet je op de hoogte zijn van actualiteiten, wet-en regelgeving, je rol helder hebben en processen goed organiseren. Hoe werk jij met collega’s aan het behouden van kwaliteit van zorg? Is je rol duidelijk? Of voel je je af en toe een manusje van alles en ben je nooit klaar?

Helaas is deze bijeenkomst al vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

De rolinvulling en positionering van kwaliteitsverpleegkundigen is nog niet in alle organisaties helder. Hoe vul jij de functie in en wat is voor jou belangrijk? Weet je wat je collega’s en managers van jou verwachten?

Wat kan je tijdens deze bijeenkomst verwachten?

Tabitha Verhoef, verpleegkundige en coach bij Waardigheid en trots, ervaart dat veel kwaliteitsverpleegkundigen moeite hebben met het stellen van grenzen. Samen met een kwaliteitsverpleegkundige deelt ze haar ervaringen uit de praktijk. We gaan in groepen in gesprek over  ‘wat werkt’ en delen tips waarmee je de volgende dag aan de slag kan zodat je vaker tevreden bent over je geboekte resultaten.

Aan het einde van de sessie besteden we aandacht aan de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een netwerk van kwaliteitsverpleegkundigen. Zo kan je regelmatig met een vertrouwde groep ervaringen en vragen delen.

Datum, tijden en locatie

  • Maandag 4 oktober
  • Tijd: 13.00 tot 14.30 uur
  • Waar? Online

Aanmelden

Meer weten