Webinar: Beter benutten van de centrale systemen in jouw zorgorganisatie

Benut jouw zorgorganisatie alle systemen op een zo goed mogelijke manier? Waarschijnlijk laten jullie – zoals veel organisaties – kansen liggen. Bij het optimaal benutten van de centrale systemen van een zorgorganisatie wordt het primaire zorgproces maximaal ondersteund door de technologie – dat is de basis beter benutten!

Wat kun je verwachten?

In dit webinar staan we stil bij de centrale systemen die een zorgorganisatie gebruikt, en hoe zij die beter kan benutten. Specifiek staan we stil bij het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) en het Verpleeg Oproep System (VOS). Twee veelgebruikte basissystemen die vaak onderbenut zijn.

Bij het ECD gaat het er bijvoorbeeld om dat het de zorgprofessional ondersteunt in het klinisch redeneren en een bron van juiste informatie is.  En dat je alle inzichten uit de verzamelde data weet te halen. Ook bij het VOS is het belangrijk dat alles goed benut wordt. Het optimaal inrichten van het VOS en de hieraan gekoppelde zorgalarmering en sensoren kan een grote rol spelen in het verbeteren van de kwaliteit van zorg en het verminderen van de werkdruk van zorgmedewerkers zoals bijvoorbeeld in de nachtzorg.

Twee technologie- en implementatie-experts van Vilans geven aan de hand van voorbeelden hun kijk op deze thematiek. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen. Aan het eind van het webinar heb jij de kennis in handen om de basis in jouw zorgorganisatie beter te benutten!

Voor wie is deze webinar?

Innovatie-medewerkers, IT-managers/medewerkers en iedereen die deze systemen benut.

Aanmelden

Meer informatie