Workshop voor aandachtsvelders: samen met je team aan de slag met infectiepreventie (VOL)

Als aandachtsvelder/contactpersoon infectiepreventie heb je speciale aandacht voor hygiënisch werken en het voorkomen van infecties. Het is alleen soms lastig om collega’s net zo gemotiveerd te krijgen. Ben jij een hardwerkende aandachtsvelder infectiepreventie die regelmatig denkt: waarom doen ze niet gewoon wat ik zeg? Kom dan naar deze workshop verzorgd door V&VN.

NB Deze bijeenkomst zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Wat kun je doen om het vuurtje bij collega’s brandend te houden? Wat kan je doen om samen aan de slag te gaan? Hoe zorg je dat je niet als een politieagent, werkpaard of zeurpiet achter de mensen aan moet zitten? Hoe voorkom je dat je doodmoe wordt en het gevoel krijgt alleen verantwoordelijk te zijn?

In deze workshop kijken we naar jouw rol als aandachtsvelder. Wat komt hier allemaal bij kijken? Hoe motiveer je collega’s om samen te werken aan infectiepreventie? Je maakt kennis met drie werkvormen die jij met je team kan doen. Ook is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen met elkaar te delen.

Voor wie?

Uitsluitend voor aandachtsvelders/contactpersonen infectiepreventie en hygiëne.

Datum, tijd en locatie

  • Datum: vrijdag 30 september
  • Tijd: 15.00 – 16.30 uur
  • Locatie: online bijeenkomst

Ook in 2022 staat (bijna) iedere maand een thema centraal tijdens de SPOT ON-week. In september is dat infectiepreventie. Van 26 t/m 30 september volg je interessante online bijeenkomsten en delen we nieuwe kennis en hulpmiddelen. Zo kan je zelf aan de slag met dit belangrijke thema. Lees wat je kan verwachten.