Prijs voor tien best gewaardeerde verpleeghuizen 2019

Is jouw verpleeghuis dit jaar al druk bezig met het verzamelen van waarderingen voor ZorgkaartNederland? ZorgkaartNederland bestaat namelijk tien jaar en viert dat met de bekendmaking van de tien best gewaardeerde verpleeghuizen in 2019. Deze tien ontvangen in december een prijs.

Op 3 december wordt de ZorgkaartNederland Top 2019 bekend gemaakt. Voor ziekenhuizen, klinieken en verpleeghuizen. Alle verpleeghuizen met minimaal dertig waarderingen in 2019 doen mee. Voor een waardering moet een bewoner zes vragen beantwoorden en aangeven of hij het verpleeghuis aanbeveelt. Tot in november kun je waarderingen inzamelen. De Top 2019 is de opvolger van de Patiëntvriendelijkheidsprijs. Hier ontving één zorgaanbieder per sector een prijs.

Win belteam en ontvang waarderingen

Naast een prijs voor de tien best gewaardeerde verpleeghuizen, startte ZorgkaartNederland 1 juli met de actie 1+1 gratis voor 250 bel- en 50 interviewteams in de verpleeghuiszorg. De actie voor de interviewteams zijn inmiddels volgeboekt. Je kunt nog wel een gratis belteam aanvragen. Met een belteam zet je interviewers in om telefonisch of op locatie cliëntervaringen te verzamelen om op ZorgkaartNederland te plaatsen. Naast ervaringen van bewoners mogen dat ook naasten en mantelzorgers zijn. Op basis van ervaringen levert dit ongeveer 40 waarderingen op per 100 telefoonnummers. Per locatie mag je één keer van deze aanbieding gebruik maken. Voor een belteam vergoedt ZorgkaartNederland maximaal €720,- inclusief BTW.

730.000 waarderingen

ZorgkaartNederland is een ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Na tien jaar trekt de website bijna anderhalf miljoen bezoekers per maand. Er staan meer dan 730.000 waarderingen online.

Meer weten


Geplaatst op: 19 augustus 2019
Laatst gewijzigd op: 3 december 2019