Workshopaanbod bekend Landelijk Congres Cliëntenraden 2018: LEF op locatie

Bent u lid van een cliëntenraad of bent u geïnteresseerd in medezeggenschap van cliënten? Kom dan naar het Landelijk Congres Cliëntenraden 2018 LEF op locatie op 10 december in De Doelen in Rotterdam. Want betere zorg leveren we mét de bewoners op locatie.

Dagvoorzitter van het congres is Hadassah de Boer, bekend als presentatrice van programma’s voor onder andere RTL4 en NPS. Ook komt minister Hugo de Jonge van VWS. Daarnaast geeft Carin Gaemers een presentatie. Gaemers stelde samen met Hugo Borst het manifest Scherp op Ouderenzorg op over het belang van goede ouderenzorg en de veranderingen die daarvoor nodig zijn.

Workshops

Het workshopaanbod is bekend! Op het congres worden bijna 35 sessies aangeboden. U kunt zich inschrijven voor een sessie in ronde 1 en voor een sessie in ronde 2. Met workshops over het Kwaliteitskader, zelfsturing, inspraak in bouwprocessen, het thuisfront bereiken, wet- en regelgeving, Waardigheid en trots op locatie, toezicht, zorgkantoren, lokaal of centraal, cliëntparticipatie en nog veel meer!

Online congresomgeving Landelijk Congres Cliëntenraden: LEF op locatie
Ook dit jaar hebben we weer een speciale online congresomgeving voor het Landelijk Congres Cliëntenraden ingericht.

Meer weten


Geplaatst op: 16 oktober 2018
Laatst gewijzigd op: 15 oktober 2018