Voorlichtingssessie Waardigheid en trots op locatie tijdens Zorgtotaal

Praktische hulp nodig bij de implementatie van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg? Kom naar de voorlichtingsbijeenkomst Waardigheid en trots op locatie tijdens de beurs Zorgtotaal 2019. In deze sessie hoor je hoe de scan bijdraagt aan inzicht en bewustwording bij alle medewerkers op jouw locatie. Na afloop weet je wat deelname van een locatie vraagt én wat het oplevert.

Voor wie

Het programma Waardigheid en trots op locatie is bedoeld voor locaties van zorgaanbieders voor verpleeghuiszorg. Ook PGB-aanbieders die verpleeghuiszorg leveren, kunnen deelnemen aan Waardigheid en trots op locatie. Aanbieders die interesse hebben in deelname aan het programma, maar eerst meer informatie wensen of vragen hebben kunnen zich aanmelden voor een voorlichtingsbijeenkomst.

Zorgtotaalbeurs

Zorgtotaal staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Meer weten:


Geplaatst op: 18 februari 2019
Laatst gewijzigd op: 28 februari 2019