Verzorgenden niveau 3: praat met ons mee over de verpleeghuiszorg!

Met het programma Waardigheid en trots vraagt staatssecretaris Martin van Rijn van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport aandacht voor betere kwaliteit in de verpleeghuiszorg. Maar wat is nu eigenlijk goede verpleeghuiszorg?

In het boekje ‘Ouderen in zorghuizen: broze mensen én leefplezier’ geeft Jan Coolen antwoord op deze vraag. Wij willen graag van u weten of deze informatie voor u – in uw werk – bruikbaar is.

Voor wie?

We zoeken verzorgenden niveau 3 en leden van cliëntenraden in de verpleeghuiszorg.
NB: Inmiddels hebben er genoeg leden van cliëntenraden gereageerd. Wel zoeken we nog verzorgenden niveau 3 die willen meedenken!

Wat verwachten we van u?

Wanneer u meedoet krijgt u van ons een digitale versie (pdf-bestand) van het boekje ‘Ouderen in zorghuizen: broze mensen én leefplezier’ toegestuurd. Dit boekje leest u en op 2 maart 2016 vertelt u ons wat u ervan vindt. Is het bijvoorbeeld duidelijk geschreven? Is de informatie handig voor uw werk? Zijn de afbeeldingen duidelijk? Mist u dingen?

Datum, tijd en locatie

  • Datum: woensdag 2 maart 2016
  • Locatie: Vilans, Catharijnesingel 47 in Utrecht
  • Tijd voor cliëntenraden: 10.00 – 12.00 uur
  • Tijd voor verzorgenden: 13.00 – 15.00 uur

U ontvangt een reiskostenvergoeding en een kleine attentie voor uw bijdrage.

Aanmelden

Wilt u meedoen? Stuur dan een e-mail met uw functie, organisatienaam en contactgegevens naar Marije Witsenboer (communicatieadviseur Waardigheid en trots): m.witsenboer@vilans.nl. NB: Inmiddels hebben er genoeg leden van cliëntenraden gereageerd. Alleen verzorgenden niveau 3 kunnen zich nog aanmelden.

Meer weten


Geplaatst op: 28 januari 2016
Laatst gewijzigd op: 1 april 2019