Studenten verzorgen colleges om ouderen mentaal te prikkelen

Studenten op een voor ouderen vertrouwde locatie begrijpelijke colleges laten verzorgen. Op die manier biedt burgerinitiatief Edisen studenten aan zich te ontwikkelen, terwijl ouderen een leuke activiteit geboden wordt, waarbij zij mentaal geprikkeld worden!

Persoonlijke aandacht voor het individu en senioren op een andere en inspirerende manier prikkelen, die mentale veroudering tegen kan gaan. Dat is het streven van Edisen, dat hiermee hoopt een waardevolle aanvulling te bieden op reguliere activiteiten van ouderenzorgorganisaties. Elk college wordt op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van de locatie.

Jong en oud samenbrengen

‘Edisen verzorgt interessante colleges als afwisseling op het standaard activiteitenpakket. Hiermee  willen wij ouderen op een luchtige  manier mentaal prikkelen. De colleges worden gegeven door gepassioneerde studenten, die vanuit hun eigen vakgebied kunnen vertellen. Hiermee wordt oud met jong samengevoegd, wat tot op heden keer op keer op een bijzondere wijze heeft uitgepakt.’ Aldus de website: www.edisen.nl

Meer weten


Geplaatst op: 4 november 2015
Laatst gewijzigd op: 4 november 2015