Op zoek naar zorgvernieuwers 2018

Vilans is op zoek naar zorgvernieuwers. Naar mensen en organisaties die een beeld hebben over hoe de langdurende zorg beter kan. Bent (of kent) u zo iemand en wilt u werk maken van uw ideeën? Meld u aan en misschien word u wel een van de Vilans Zorgvernieuwers van 2018.

Wat is een zorgvernieuwer?

Zorgvernieuwers zijn mensen die net wat anders naar de wereld kijken dan anderen. Zij hebben een eigen kijk op uitdagingen en eigen ideeën over de toekomst. Ze zijn gedreven om de langdurende zorg met grote of kleine ideeën, analoog of digitaal, steeds een stukje beter te maken. Mensen die de kracht van samenwerken optimaal willen benutten, omdat zij weten dat ze samen verder komen dan ieder voor zich kan bereiken.

Zorgvernieuwer 2017: Roelfien Erasmus
In 2017 stuurde Roelfien Erasmus van ZuidOostZorg haar ambitie in om leefstijlmonitoring op grote schaal mogelijk te maken en werd zo een van de eerste deelnemers in ons netwerk van Zorgvernieuwers in 2017. Bekijk waarom Roelfien zich aanmeldde en wat het tot nu toe heeft opgeleverd. ‘Het is goed om met z’n allen de focus op één onderwerp te hebben.’

Zorgvernieuwer 2017: Laura Steman
In 2017 deelde Laura Steman van Solis thuiszorg in Deventer haar passie om met technologie ouderen te helpen zo lang mogelijk gelukkig te kunnen leven. Zo werd ook zij een van de eerste deelnemers in ons netwerk van Zorgvernieuwers in 2017. Bekijk waarom Laura zich aanmeldde en wat het tot nu toe heeft opgeleverd. ‘Ik wil niet dat het ons overkomt, ik wil in de lead blijven.’

Vernieuwen doen we samen

We brengen zorgvernieuwers samen. Omdat we geloven dat we met elkaar de langdurende zorg echt kunnen verbeteren. We onderzoeken of we gezamenlijk tot een aanpak kunnen komen. Zodra dat het geval is, gaat deze groep als netwerk Zorgvernieuwers 2018 aan de slag met het initiatief. We verbinden de zorgvernieuwers met experts en partijen die de benodigde kennis, contacten, ervaring en energie inbrengen. Samen kunnen we een grotere verandering in de langdurende zorg realiseren dan ieder voor zich.

Meer weten


Geplaatst op: 9 januari 2018
Laatst gewijzigd op: 23 januari 2018