Online landelijke inspiratieweek Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg

Geplaatst op: 23 september 2020
Laatst gewijzigd op: 23 september 2020

Dit jaar is er een online landelijke inspiratieweek van de beweging Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. De workshops voor deelnemers van de beweging vinden plaats van maandag 9 november tot en met vrijdag 13 november 2020. Speciaal voor niet-deelnemers van de beweging zijn er twee sessies over Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg. Ook is de dagelijkse livestream van de RVV Late Nightshow toegankelijk voor iedereen, net als een aantal activiteiten die achteraf terug te kijken zijn. Luister mee met gesprekken over thema’s uit de beweging, kijk naar film en luister naar muziek.

Speciale sessies voor niet-deelnemers

Speciaal voor niet-deelnemers zijn er twee sessies over de beweging. Gré Wiskerke, bestuurder van De Leyhoeve en Marie-Antoinette Bäckes, coördinator Radicale vernieuwing verpleeghuiszorg van het kernteam van de beweging gaan woensdag 11 november van 09.00 – 10.00 uur en donderdag 12 november van 16.30 – 17.30 uur in gesprek over:

  • Wat is nu precies het ‘radicale’ in deze beweging? Hoe ziet de verpleeghuiszorg eruit, waar alle betrokkenen in deze beweging zich actief voor inzetten?
  • Wat betekent het motto binnen de beweging: van regels naar relaties? En hoe gebeurt dit? Wat zien we veranderen? En welke vraagstukken en dilemma’s komen we tegen?
  • Welke impact heeft de beweging Radicale vernieuwing voor de verpleeghuiszorg in ons land?
  • Kun je als organisatie nog aansluiten bij deze beweging? Welke inzet en kosten vraagt deelname?

Wil jij meedoen met deze sessies of wil je meer weten over de inspiratieweek? Neem contact op via radicalevernieuwing@loc.nl of bel 030 – 207 4067 en meld je aan.

Meer weten