Minister Helder presenteert toekomstplannen ouderenzorg op congres 4 juli

Geplaatst op: 16 juni 2022
Laatst gewijzigd op: 30 juni 2022

Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport, komt op 4 juli naar het congres van Waardigheid en trots. Ze presenteert deze dag haar plannen voor de toekomst van de ouderenzorg en specifiek de verpleeghuiszorg. Jij kunt op het congres je vragen aan haar stellen, dus zorg dat je erbij bent!

Toekomstbestendig maken ouderenzorg

Minister Helder heeft zelf veel ervaring met de verpleeghuiszorg, als bestuurder van tanteLouise én als bestuurslid van branchevereniging ActiZ. Ze gaat op het congres in gesprek met dagvoorzitter Lennart Booij over het toekomstbestendig maken van de ouderenzorg. Dat is een enorme uitdaging gezien de toenemende vergrijzing en de tekorten aan personeel en mantelzorgers. De ouderenzorg – en ook de verpleeghuiszorg – gaat echt veranderen de komende jaren. Het moet én het kan. Hoe de minister dat wil bereiken, vertelt ze op het congres.

Welke vraag stel jij aan de minister?

In de plenaire zaal vertelt minister Helder over haar plannen voor de ouderenzorg. Daar krijgen bezoekers ook de kans om vragen te stellen. Mis het niet!

Ontmoet de minister op ons congres in Nieuwegein

Na het gesprek op het podium zal Conny Helder een bezoek brengen aan het Kennisfestival. Alle kans dus dat je haar tegen het lijf loopt tussen de stands, waar deelnemers zelf in actie komen of mooie dingen meemaken. Aansluitend loopt de minister binnen bij een aantal sessies. Misschien wel de sessie die jij ’s middags volgt!