Kwaliteitsverbetering verpleeghuiszorg

Meld je nog snel aan voor Gesprekstafels ‘Team-Learning HACCP voor Woonvormen’ en ‘Wat staat erop het spel’ op 3 en 4 juli

Op 3 en 4 juli, tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen organiseert de themagroep HACCP en voedselveiligheid van Waardigheid en trots tijdens alle workshoprondes gesprekstafels ‘Team-Learning HACCP voor Woonvormen’ en ‘Wat staat er op het spel’ op de beursvloer in de Event Hall.

Gesprekstafel ‘Team-Learning HACCP voor Woonvormen’

Op basis van de aangepaste Hygiënecode is speciaal voor de woonvormen een nieuwe leervorm ontwikkeld, geen standaard e-learning, wel een methode om individueel en in teamverband casus gericht de bewustwording en afspraken in het team rondom HACCP te verbeteren. Inspirerend en leuk!

Gesprekstafel ‘Wat staat er op het spel’

Samen met 4-6 deelnemers gaan we met u in gesprek over HACCP met behulp van het spel ‘Wat staat er op het spel’, een interactieve vorm om medewerkers en vrijwilligers bewust te maken van de voedselveiligheid. Spelenderwijs wordt uw kennis verrijkt!

Op zowel 3 als 4 juli is er in alle workshopsrondes de mogelijkheid om deel te nemen aan de gesprekstafels.

  • Meld u eerst aan voor de Waardigheid en trots-congresdagen, mocht u dit nog niet gedaan hebben. Let op: de gesprekstafels kunt u hier nog niet aangeven bij uw keuze voor de workshoprondes.
  • Meld u vervolgens aan voor de Gesprekstafels HACCP en voedselveiligheid op 3 juli of 4 juli!

Meer weten


Geplaatst op: 27 juni 2017
Laatst gewijzigd op: 27 juni 2017