Meet & Greet met minister Hugo de Jonge tijdens Landelijk congres Cliëntenraden 2018

De inschrijving voor de Meet & Greet met de minister is gesloten. U kunt zich wel nog aanmelden voor het congres

Bent u lid van een cliëntenraad en wilt u eens in gesprek met minister Hugo de Jonge van het ministerie van VWS? Dat kan! Tijdens de Meet & Greet op het Landelijk congres Cliëntenraden: LEF op locatie op 10 december in De Doelen te Rotterdam. Voor een klein geselecteerd gezelschap is het mogelijk om van 9.00-9.30 uur in gesprek te gaan met de minister over uw werk.

Om 9.30 uur start het officiële plenaire programma waarbij de minister de aftrap doet. Daarmee start het congres vroeger dan in het oorspronkelijke programma aangegeven stond. Bekijk de tijden en invulling van het gehele programma. Als 9.30 uur te vroeg is, dan kunt u gerust wat later komen. De eerste workshopronde start om 11.00 uur.

Waarom wilt u dit congres niet missen?

Carin Gaemers, mede-auteur van het manifest ‘Scherp op ouderenzorg’ en voormalig cliëntenraadslid verzorgt een inspirerende key note. We bieden in totaal 35 workshops en lezingen aan waar u nieuwe kennis opdoet, van elkaar leert en elkaar inspireert. Een aantal onderwerpen op een rij. Workshops over uw rol en inspraak bij eten en drinken, bij bouwplannen, bij zelfsturing en bij kwaliteitsplannen.

Maar u kunt ook deelnemen aan workshops van inspecteurs van de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ) en zorginkopers van zorgkantoren over hun vernieuwde werkwijze. Of laat u inspireren op de uitgebreide informatiemarkt. Het congres is inmiddels een traditie. Jaarlijks komen er zo’n 800 CR-leden. Hoe mooi is het om elkaar daar te ontmoeten en te spreken. Tijdens een van de sessies of tijdens de goedverzorgde pauzes. Meld u snel aan!

Het Landelijk Congres Cliëntenraden: LEF op locatie
Ook dit jaar hebben we weer een speciale online congresomgeving voor het Landelijk Congres Cliëntenraden ingericht.


Geplaatst op: 31 oktober 2018
Laatst gewijzigd op: 28 november 2018