Kwaliteitsverbetering verpleeghuiszorg

Inschrijving congres 3/4 juli open: kies nu uit bijna 200 sessies over vernieuwing!

Kies tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli in het NBC in Nieuwegein uit zo’n tweehonderd sessies over vernieuwing in de verpleeghuiszorg en hoe die vernieuwing wordt vastgehouden. Deze workshops, presentaties en dialogen worden gegeven door onder andere medewerkers van zorgorganisaties, zorgkantoren en kennis- en onderzoeksorganisaties.

Twee dagen, verschillende accenten

Op 3 juli ligt het accent op vernieuwing en worden opbrengsten van het doorvoeren van vernieuwing gepresenteerd. Op 4 juli ligt het accent op het vasthouden van vernieuwing. Belangrijk onderdeel is het delen van beleidsontwikkelingen en nieuwe kennis.

Tijdens de sessies doet u informatie en inspiratie op over thema’s als wonen en welzijn, veiligheid, leren en verbeteren, arbeidsmarkt en HRM, leiderschap en goed bestuur, persoonsgerichte zorg en persoonsvolgende bekostiging.

Meer weten

  • Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Bezoek onze congrespagina en bekijk het overzicht van alle workshops, presentaties en dialoogsessies.
  • Het is niet meer mogelijk om u online in te schrijven voor de Waardigheid en trots-congresdagen. Heeft u zich niet ingeschreven maar wilt u toch graag komen? Geen probleem. Meld u maandag aan de balie bij het NBC in Nieuwegein en wij gaan het voor u regelen.

Geplaatst op: 1 juni 2017
Laatst gewijzigd op: 30 juni 2017