Hoe ervaar jij het werken in het verpleeghuis? Geef je mening en meld je aan voor een groepsgesprek

Ben jij verzorgende of verpleegkundige van een verpleeghuis? Dan horen wij graag jouw stem! Waar lopen jullie bijvoorbeeld in de dagelijkse praktijk tegenaan? En hoe denk je dat het beter kan? Laat ons weten of je interesse hebt in deelname aan een focusgroep. Zo help je het ondersteuningsprogramma Waardigheid en trots beter te laten aansluiten op de praktijk.

De gesprekken voor verzorgenden, verpleegkundigen en beleidsmedewerkers vinden in het najaar in Amersfoort plaats. In een focusgroep van twee uur ga je samen met maximaal acht deelnemers met dezelfde functie in gesprek over de praktijk van het werken in een verpleeghuis. De resultaten van de focusgroepen worden door het onafhankelijke onderzoeksbureau Motivaction anoniem verwerkt. De data worden nog bekend gemaakt. Naast een reiskostenvergoeding ontvangen deelnemers aan de focusgroepen als dank een leuke attentie.

Interesse?

Stuur een mail naar redactie@waardigheidentros.nl met je functie en contactgegevens. Je ontvangt een mailtje van ons zodra de data bekend zijn.

Meer weten

  • Vragen? Neem dan contact op met Christiane Kasdorp via 06-29 47 52 36 of per e-mail: c.kasdorp@vilans.nl
  • Lees meer over Waardigheid en trots op locatie, een ondersteuningsprogramma dat verpleeghuislocaties inzicht geeft in de mate waarin zij voldoen aan de acht thema’s van het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Afhankelijk van ontwikkelpunten kunnen locaties ondersteuning op maat ontvangen.

Geplaatst op: 19 februari 2019
Laatst gewijzigd op: 27 juni 2019