De Drie Zusters (ZorgAccent) geven workshop tijdens Waardigheid en trots-congresdagen

De Drie Zusters, Eefje Stokvis-van Keeken, en Natasia ten Kattelaar van ZorgAccent, geven een workshop tijdens de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli. Zij tonen de opbrengsten van het doorvoeren van vernieuwing van organisatie van de verpleeghuiszorg. Bij ZorgAccent is dit het doorvoeren van zelfsturende teams.

Meld u direct aan voor de Waardigheid en trots-congresdagen op 3 en 4 juli 2017 en reserveer alvast een plaats als bezoeker

Workshop: Zelfsturing bij Zorgaccent – De Drie Zusters

Wat betekent zelfsturend werken voor de medewerkers? Medewerkers krijgen de vrijheid om met elkaar beslissingen te nemen over dingen waarvan zij zelf als vakdeskundigen het meeste afweten. Dit leidt ertoe dat bewoners meer tot hun recht komen. Maar het creëert ook een groter draagvlak voor beslissingen. Want wat je binnen het team met elkaar besluit wordt beter gedragen dan wat je wordt opgelegd door de leidinggevende. Voor de cliënten betekent het nieuwe zorgconcept een vaste groep medewerkers en geen invallers of onbekende gezichten. ‘Een kleinschalige groep dat voelt als een tweede thuis’ noemt Eefje Stokvis dit. Dit houdt ook in dat in de zorgverlening de behoeftes van de cliënt het uitgangspunt zijn, en niet de bestaande regels.
Sprekers: Eefje Stokvis, eerstverantwoordelijke verpleegkundige en Natasia ten Kattelaar, praktijkverpleegkundige bij Zorgaccent

Meer weten over De Drie Zusters?

Aanmelden Waardigheid en trots-congresdagen 2017

Als bezoeker kunt u kiezen voor deelname op beide dagen, op één dag of op één of meerdere dagdelen. Wij verwachten in de eerste week van juni het grootste deel van het programma te publiceren. Tot dat moment kunt u een plaats als bezoeker reserveren. Het bezoeken van het Waardigheid en trots-congres is kosteloos. Binnenkort worden er meer workshops bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Meer weten


Geplaatst op: 8 mei 2017
Laatst gewijzigd op: 23 mei 2017