4 digitale ontregel-labs in juli van start

Geplaatst op: 18 mei 2020
Laatst gewijzigd op: 19 mei 2020

Het is voor iedereen natuurlijk een gekke tijd. Maar ondanks de coronacrisis en wat dat van medewerkers in de verpleeghuiszorg vraagt, zien we dat regeldruk nog steeds aandacht verdient. Daarom start Vilans met vier digitale Ontregel-labs in juli. Ga aan de slag voor meer tijd voor zorg! Er zijn ontregel-labs op de thema’s HACCP, ECD, Zorgplan en Incidenten en calamiteiten melden.

In het Ontregel-lab krijg je inzicht in de oorzaken van regeldruk in jouw organisatie, welk gedrag daaraan ten grondslag ligt én wat oplossingen zijn.

6 digitale sessies

In 6 digitale sessies ontwikkel en toets je interventies en oplossingen om de kern van regeldruk aan te pakken. Tussen de sessies door werk je in je eigen organisatie aan het testen van oplossingen en het ophalen van inzichten. Dit doe je samen met andere zorgorganisaties en inhoudelijke experts. Per organisatie neemt een multidisciplinair team deel van drie personen: een zorgmedewerker, beleidsmedewerker en een manager.

Aanmelden ontregel-labs

De startdatum van het Ontregel-lab hangt af van jouw gekozen thema. Bekijk alle data voor: HACCPECDZorgplan of Incidenten en calamiteiten melden.

Meld je aan met je team voor één van de vier Ontregel-labs. Wij nemen vervolgens contact met je op om de inhoud verder te bespreken.

Meer weten