Coronavirus en Waardigheid en trots

Wij als Waardigheid en trots voeren, net als alle andere organisaties in Nederland, de maatregelen van het RIVM tegen de verspreiding van het coronavirus door. Dit betekent dat onze medewerkers de komende weken zoveel mogelijk thuis werken. Wij blijven bereikbaar voor alle vragen en ondersteuning, via de telefoon, via e-mail en via de website.

Bijeenkomsten

Alle bijeenkomsten tot 1 juni worden afgezegd, verplaatst of in een andere vorm georganiseerd, in samenspraak met de partijen waarmee we het evenement organiseren. Afhankelijk van het onderwerp of de situatie kan dit ook gaan om bijeenkomsten van minder dan 100 personen. Wij communiceren de stand van zaken van bijeenkomsten direct met deelnemers en betrokkenen. Indien nodig leest u hier berichten over op de website.

Informatie coronavirus

Wij zetten de zorg voor de zorg voorop. Dat betekent dat wij informatie over maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus zoveel mogelijk vertalen naar zorgprofessionals in de verpleeghuiszorg. Via het kennisplein Zorg voor beter lees je nieuws en informatie over het coronavirus. Je vind in het dossier Hygiëne bijvoorbeeld handige informatiekaarten en posters, die ook heel bruikbaar zijn voor communicatie met naasten en bezoek.

Maatregelen verspreiding corona

Heb je vragen over de gevolgen van maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus voor jezelf of jouw zorgorganisatie? Stel deze eerst aan uw leidinggevende, of, als deze er is, aan de coronacoördinator van de organisatie. Alle actuele informatie is terug te vinden via het RIVM en de Rijksoverheid. Mochten er maatregelen zijn die specifiek gelden voor een regio, dan vindt u daar informatie over via de regionale G&GD.

Wij zien de enorme inspanningen van zorgprofessionals om ook in deze moeilijke omstandigheden zorg te verlenen. Zij verdienen allen onze steun en waardering.

Meer informatie

Aanscherping maatregelen (23 maart 2020)
Maatregelen (12 maart 2020)

Geplaatst op: 16 maart 2020
Laatst gewijzigd op: 24 maart 2020