Met 30 procent korting naar International Forum on Quality and Safety in Healthcare

Het Internationale forum over kwaliteit en veiligheid in de gezondheidszorg op 2, 3 en 4 mei in de RAI in Amsterdam is een van de grootste conferenties in de wereld voor professionals die zich inzetten voor het verbeteren van zorg en veiligheid voor patiënten en cliënten. Tijdens het laatste internationale forum in Londen van april 2017 ontmoetten 3.000 gezondheidsleiders en medische professionals uit meer dan 70 landen elkaar tijdens een inspirerend programma. Doel van de deelnemers is kennis delen en met en van elkaar te leren hoe we kwaliteit en veiligheid van zorg voor patiënten en gemeenschappen over de hele wereld kunnen verbeteren.

Experienceday Vilans

Vilans, kennisinstituut voor de langdurende zorg, organiseert op 2 mei een bijzondere Experienceday voor de langdurige zorg. Een Experienceday met een unieke combinatie tussen een dagdeel presentatie van de belangrijkste bewegingen in kwaliteitsverbetering in de ouderenzorg en in de middag een keuze uit het bezoek aan 5 inspirerende voorbeelden bij zorgorganisaties. Aarzel niet en boek 3 dagen.

30% korting

In samenwerking met IHI/BMJ is het mogelijk om via Vilans – Waardigheid en trots in te schrijven met 30% korting op het tarief van het International Forum voor een inschrijving van twee dagen – 910,- in plaats van 1.300,- en voor drie dagen – 1.190,- in plaats van 1.700,- (bedragen zijn iets afgerond vanuit Engelse ponden).

Aanmelden

Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan en vraag via info@waardigheidentrots.nl de kortingscode op door in de onderwerp regel Korting IHI te vermelden. Wij sturen je dan de code toe waarmee je je kunt inschrijven via http://internationalforum.bmj.com/amsterdam/.


Geplaatst op: 8 februari 2018
Laatst gewijzigd op: 8 februari 2018