19 september 2019 – Symposium over probleemgedrag in de ouderenzorg

Geplaatst op: 6 augustus 2019
Laatst gewijzigd op: 11 mei 2020

Op donderdag 19 september organiseert de regio Zuid-Kennemerland het symposium: ‘Probleemgedrag in de ouderenzorg: een doeltreffende aanpak?’ in De Zoete Inval te Haarlemmerliede . Het symposium heeft als doel om zorgaanbieders beter toe te rusten bij de aanpak van probleemgedrag in de intramurale zorg. De middag staat in het teken van kennis delen en het ontwikkelen van een gezamenlijke regionale aanpak bij complexe problematiek in de ouderenzorg.

Kennis en Expertise Centrum rondom probleemgedrag

In de regio Zuid-Kennemerland ging onlangs het project KEC van start; een Kennis en Expertise Centrum rondom probleemgedrag in de ouderenzorg. Doel van KEC is antwoord te geven op de steeds complexere zorgvraag die door zorgaanbieders ervaren wordt én om een gezamenlijke regionale aanpak en werkwijze tot stand te brengen. Zeven ouderenzorgorganisaties (Sint Jacob, Zorgbalans, Zorggroep Reinalda, Reigershoeve, Zorgspecialist, ViVa! Zorggroep en Kennemerhart) bundelen hun krachten om de vraagstukken hieromtrent beter, sneller en efficiënter te kunnen oplossen.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor behandelaren, verpleegkundigen, beleidsmakers en teamleiders zorg en behandeling uit vergelijkbare trajecten zoals KEC.

Meer weten