12 december Bijeenkomst Dames THe – Thuis voelen in de ouderenzorg

Geplaatst op: 27 september 2019
Laatst gewijzigd op: 27 september 2019

Tineke van den Klinkenberg en Hetti Willemse (bekend als de Dames THe) leggen onverwachte zorgvisites af aan verpleeghuizen en woonzorgcentra door heel Nederland. De teller staat inmiddels op bijna 200 afgelegde zorgvisites.  Op 12 december kijken de Dames THe  tijdens de ‘THe complet’ samen met  tal van interessante sprekers hoe ver we staan met Thuis Voelen in de ouderenzorg en wat er in de verpleeghuizen en in de wijk nog beter kan. 

Viert u het feestje mee? Deelname is kosteloos en staat open voor iedereen die betrokken is bij de verpleeghuiszorg. Meldt u zich alvast aan via: info@zorgvisite.nl 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 14.00 uur in Woonzorgcentrum Adegeest in Voorschoten en staat onder leiding van Eelco Damen, Ben Sajet Centrum en vm. voorzitter Raad van Bestuur Cordaan. In het plenaire programma komt o.a. Ronnie van Diemen, Inspecteur Generaal, aan het woord over hoe de IGJ kijkt naar de verslagen van de zorgvisites van de Dames THe. Gabriëlle Verbeek, Voorzitter Landelijke Vereniging Gemeenschappelijk Wonen van Ouderen vertelt over de lessen vanuit het gemeenschappelijk wonen van senioren over tijdsbeleving en tijdsdruk in de langdurige zorg.  U kunt vervolgens verdieping krijgen in één van de vijf The kransjes. Het programma wordt afgesloten door Theo van Uum, directeur Langdurige Zorg ministerie van VWS die ingaat op Thuis Voelen en/in het overheidsbeleid.

Bekijk het volledige programma van de THe Complet op 12 december 2019.

Meer weten