10 oktober: Gastvrijheid meten en verbeteren

Geplaatst op: 14 september 2018
Laatst gewijzigd op: 14 september 2018

Vorig jaar stopte het waarderingssysteem ‘Gastvrijheidszorg met Sterren’ waarmee ruim 13 jaar bij vele honderden ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en GGZ-instellingen de gastvrijheid gemeten werd. De behoefte om inzichten te verkrijgen en te verbeteren op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid is na de beëindiging van GmS echter niet verdwenen.

De stichting Eten+Welzijn organiseert daarom op 10 oktober een bijeenkomst rond het thema ‘Meten en verbeteren na Gastvrijheidszorg met Sterren (GmS)’. Oud-deelnemers van GmS en andere geïnteresseerden bespreken onder meer hoe dit waarderingsinstrument voor gastvrijheid en welzijn in de zorg een aangepast vervolg kan krijgen in de kwaliteitskring LEEV.

Kwaliteitskring LEEV

Eten+Welzijn heeft het initiatief genomen om de kwaliteitskring LEEV te starten, waarbij LEEV staat voor leren en verbeteren. Hierbinnen geven zorgorganisaties samen, en met input van kennispartners, inhoud aan het kwaliteitsdenken rondom gastvrijheid en welzijn. Ook werken ze samen aan de ontwikkeling van een verbeterinstrument op het gebied van gastvrijheid en welzijn.

Bijeenkomst

  • Datum: Woensdag 10 oktober
  • Tijd: 9.30 – 11.30 uur
  • Locatie wordt nader bekend gemaakt
  • Deelname: Gratis
  • Aanmelden: Uiterlijk 28 september i.v.m. locatie en catering, via het online aanmeldformulier
  • Organisatie: Stichting Eten+Welzijn